4. sep. 2011

Husets moviebattle..

Score:
M: 4,29 *
Madsen: 4,0*

***** Madsen
Godt klaret - meget modigt at vælge en dansk komedie! Der er mange gode fortællinger om kvinder i overgangsalderen, men hvorfor egentlig nu når mænd tydeligvis er mere fjollede og desperate - genialt..

***** M
Uh, spændende! Fra start til slut sidder man på kanten af stolen og venter på at sidemanden afgiver det næste spjæt - der er gys og der er ikke sparet på de klamme detaljer. Uh uh uh og så lige et lille twist til sidst - fab!

***** Madsen
Super geil! Madsen slår igen! Og det går anti-helten i Winding-Refns 'Drive' også. Nok bliver det en smule til den klamme side, da han gentagne gange tramper et kranie i smadder i en elevator, men sådan er det jo i USA... Et genialt, underspillet men karikeret billede af L.A.'s underverden med et tvist af moderne Grease. Og lidt kærlighed oveni... smart combo for drenge og piger :-)


**** M
God amerikansk tøsekomedie - du kender historien fra alle andre typiske komedier, den starter og slutter som forventet. Ingen ubehagelige overraskelser, bare grin..


***** M
God anderledes actionfilm - man er spændt fra start til slut og man glemmer helt at plottet er lidt langt ude..


**** M
Hmm, god underholdende film med alt hvad en hollywood film skal indeholde; drama, kærlighed, intriger og en happy ending. En lille smule taggy at den er opbygget ligesom Titanic - fjollet! Men dog 4 stjerner..


*** Madsen
Nu gik det ellers lige så godt:-( En ærgelig film om hvordan vores skæbner styres af højere magter med sorte elektroniske notes-bøger - hmm.. Godt forsøgt Madsen - men sådan går det jo når man desperat og på ingen måde velovervejet forsøger at hive stjernerne hjem;-) Du kan dog roses for at bidrage med en "tre'er" på skalaen, så er linien vist lagt! Kom igen baby..
**** M
Ja ja, det var ikke så galt at jeg tog den på mine skuldrer.. Spænding, humor, Angelina og Johnny - så alt i alt god Hollywood-underholdning på en lørdag aften. Madsen du er en film bagud;-)

****** M
Yes please and thank you! Fantastisk film, som rummer alt lige fra gys til erotik - og som "helt klart" (citat Pernille Rosendahl, x-factor) giver anledning til en after-movie-diskussion;-)
Så seks af de store fede stjerner til mig Madsen;-)


***** Madsen
Nu sker der noget! Endelig en dansk film som ikke er uudholdelig.. Klovn rammer den danske sorte humor lige i øjet - hmm, måske lige på grænsen på nogle tidspunkter;-)
Fem velfortjente stjerne til dig Madsen:-)


** M
Hurra for Clooney!! Han hiver filmen op til et tåleligt niveau:-) to tarvelige stjerner til mig baby!


** Madsen
Tarvelig film, med meget lidt handling! Havde det ikke været for det gode selskab, var jeg smuttet halvvejs:-) Madsen, Madsen, Madsen - det bliver ikke ringere.. Altså quap:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar