28. jul. 2012

Husets nye tradition..

..er en årlig fisketur med slænget. Igår fandt den første årlige fiskekonkurrence sted i Serritslev fiskepark med sol, kaffe, hygge, øl og selvfølgelige chokolade/lakrids cupcakes med saltfisk på topppen.

"Chokolade/Lakrids Cupcakes"

Chokolade og lakrids er absolut ikke nogen dum kombination, meeeen det er altså ikke for kræsenpinde.. Vel palle? ;-)
Men nok om hvor hyggeligt det var, for mest af alt var det jo en konkurrence! Jeg havde store ambitioner om at løbe med førstepræmien, da jeg jo normalt vis er den som bidrager med flest fisk herhjemme.. Men det var nogle andre modspillere jeg havde igår og jeg måtte vige førstepladsen til René, som fangede den eneste fisk på 1,2 kg. Altså det vil sige ud over de to som Mads Larsen fangede på 10 cm:-) 
"Førstepremien på 1,2 kg"
309339_10151157598882425_1138505123_n.jpg


Tillykke med sejren René! 

(men næste år er der ingen hjælp med at gøre stagen klar)

Tak for en hyggelig dag - vi glæder os allerede til næste år:-)

Til Ann: Her er den omtalte opskrift på bagt kokosørred:

1 stk hjemmefanget ørred fra Serritslev fiskepark
4 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
1 spsk finthakket mandler
3 spsk tomat pure
2 friske grønne chilier, fint hakket (eller alt efter hvad René kan klare)
1 tsk garam masala
200 ml kokosmælk
1 spsk hakket frisk koreanderblade
1 spsk olie
salt og peber

Kom fisken i et fad eller i en folieform til grillen og kom salt, perber og citronsaft på. 
Bland hvidløg, ingefær, mandler, tomat pure, chili, garam masala, kokosmælk, koreander, olie, salt og peber. Hæld blandingen over fisken, så den er dækket. 200 C i ca. 15 min.

Server evt med ris, brød og en spicy tikka masala sauce:-)

God appetit:-)


Men husets seneste fangst var halvanden kg og meget lækker på grillen! Men vigtigst af alt så blev den atter hevet i land af hende her:

Manden har stadig ikke fanget noget, selvom han i halvandet år har kæmpet for sagen. 

Keep fighting Madsen!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar