Mmm, lækre chokolade cupcakes med chokolade frosting og lyserødt cream cheese frosting fra "The Hummingbird Bakery Cookbook" med forskellige sprinkles.
Laura gjorde sig rigtig umage med at dekorerer sine fødselsdags cupcakes til sine gæster og de blev SÅ fine.
Chokolade cupcakes:
Ca.12 stk.
100 g mel
20 g kakao
140 g sukker
1½ tsk bagepulver
et nip salt
40 g smør (stuetemperatur)
120 ml mælk
1 æg
1 tsk vaniljeessens
Kom mel, kakao, sukker, bagepulver, salt og smør i en skål og rør indtil du har en ensartet masse. Pisk mælk, æg, og vanilje i en skål og bland det derefter i sukkermassen. Pisk indtil du her en jævn ensartet masse. Fordel dejen i cupcakes forme - fyld ca.⅔ af formen. Bag ved 170˚C vrmluft i 20-25 min.
Cream cheese frosting:
Frosting til ca.12 cupcakes
300 g flormelis
50 g smør
125 g flødeost
evt. frugtfarve
Chokolade frosting:
Frosting til ca.12 cupcakes
300 g flormelis
100 g smør (stuetemperatur)
40 g kakao
40 ml mælk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar